ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Πληροφορίες παράδοσης

To PSWNIA.GR δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής του εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή την Δευτέρα. Τα προϊόντα παραδίδονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ACS Courier και Ελτα courier. Η εταιρεία με την οποία πραγματοποιείται η κάθε αποστολή ορίζεται μονό από το τμήμα αποστολών.  Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 4 έως 6 ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη. Για αποστολές στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης διαφέρει σε 7-12 εργάσιμες ημέρες. 

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών εξόδων για αποστολές στην Κύπρο είναι 13€ και αφορά δέματα ογκομετρικά εως 2kg. Για δέματα άνω των 2kg το κόστος των μεταφορικών αυξάνεται και ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά για το συνολικό κόστος που καλείτε να πληρώσει. 

Σε περιόδους εκπτώσεων, εορτών και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το PSWNIA.GR δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις ενώ ζητά την κατανόηση των πελατών του. Το PSWNIA.GR θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του χρήστη.

Το PSWNIA.GR δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, (παράδοση ημέρα Σάββατο) θα χρεώνεται επιπλέον. Χρόνος εγγύησης 3-6 μήνες, ανάλογα την κατηγορία.

Τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω τω 50 ευρώ για δέματα εως 2 κιλά. 

Για προιοντα κάτω των 50€ το κόστος των μεταφορικών εξόδων είναι στα 1,99€, εξαιρούνται ογκώδη προϊόντα .